Moon Boot® FW1920 Collectie

The (r)evolutionary journey of an icon

Het begin van de Moon Boot® ligt letterlijk op de maan. Toen Neil Armstrong op 20 juli 1969 voor het eerst voet op de maan zette, inspireerde de aparte vorm van zijn schoenen Giancarlo Zanatta, een jonge laarzen maker en ondernemer, om een gelijksoortige schoen voor de sneeuw te maken. Het merk introduceerde een nieuwe golf van kleur, plezier, innovatie en creativiteit.

De Moon Boot® werd direct een must-have. De authentieke stijl van de Moon Boot® maakte de link tussen sport en fashion en werd meer en meer een schoenenmerk voor zowel in de sneeuw als in de stad. Dit is vooral te danken aan de coole, trendy en chique looks. Moon Boot® wordt ontelbaar veel gedragen door mensen over de hele wereld van wereldleiders tot leden van koningshuizen, en van filmsterren en artiesten tot de gewone burger.

Voor komende winter FW1920 heeft Moon Boot®, naast de welbekende Classic Nylon, een Sport Fashion en Urban Lifestyle Collectie uitgebracht. De collectie is zéér divers van koele tot warme tinten, en van glitters en nep bont tot suède.

Voor FW1920 verschuift de aandacht van Moon Boot® naar fashion en urban. Centraal staat de Far Side collectie uit het Urban Lifestyle segment met de highlight modellen Far Side High Shearling, Far Side Low Shearling en Far Side High Faux Fox Fur.

Moon Boot®, altijd in lijn met de tijd, dacht aan modeliefhebbers tijdens het creëren van de Urban Lifestyle lijn, die met hun stijl willen pronken, ook weg van de skipistes. De schoenen met bont van de Far Side collectie maken je outfit compleet met karakter en tegelijkertijd een ongeëvenaard comfort. De voet zal warm worden omhuld door een voering van schapenvacht die ook wordt gebruikt voor de binnenafwerking, wat de schoen pas echt chique maakt. De klassieke versie in de kleur zwart is een must-have. Echter, de meest elegante versie is de kleur whiskey samen met de witte vacht, matchend bij outfits met bruine tinten, steel je zo de show!

En wie denkt dat hij/zij die stijl moet opgeven voor comfort, heeft het helemaal mis. Sterker nog, de schoenen van de Urban Lifestyle collectie hebben een kenmerkende stijl die zich perfect aanpast aan casual outfits, deze maken je een échte trendsetter!

Wat deze collectie nóg leuker maakt is dat de 3 highlight modellen van de Far Side collectie óók voor meisjes verkrijgbaar zijn. Dit maakt de Moon Boot® collectie een absolute must-have voor fashionistas met èn zonder kinderen!